L’ICS convoca 695 places vacants de facultatiu especialista d’hospital

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat aquest dimarts, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), les convocatòries per a la provisió de 695 llocs vacants de facultatiu especialista en els serveis jerarquitzats dels vuit hospitals públics catalans. D’aquesta manera, l’ICS completa gairebé l’oferta pública d’ocupació anunciada l’any 2017 per a l’estabilització i consolidació del personal temporal, en espera de convocar properament les 11 places corresponents a l’especialitat de medicina del treball.

Serà aleshores quan es tanqui el procés selectiu que es va iniciar l’agost de 2017 per aplantillar part del personal interí, amb una oferta pública de 337 places d’especialista d’hospital. En cap cas, les 1.043 places que s’hauran ofert al final d’aquest procediment suposaran una ampliació de la dotació de personal mèdic.

Els aspirants a accedir a un d’aquests 695 llocs vacants disposen d’un termini de 30 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC per fer la inscripció. Les sol·licituds s’han de fer per via telemàtica al lloc web de l’ICS. Una vegada la persona interessada hi hagi accedit, haurà de clicar l’opció “Treballeu a l’ICS” i, posteriorment, “Sistema de Gestió de Recursos Humans” (SGRH), on s’haurà d’identificar per iniciar la sessió i formalitzar la inscripció.

Distribució de les places convocades per centre hospitalari: