MC ofereix als MIR l’assegurança de responsabilitat civil gratuïta durant tots els anys de residència

RCP MIR

Metges de Catalunya (MC) fa un pas endavant en els serveis que ofereix als joves facultatius. A partir d’ara, a més dels avantatges habituals de l’afiliació, els metges interns residents (MIR) que s’afiliïn al sindicat tindran l’assegurança de responsabilitat civil professional sense cost durant tots els anys de formació sanitària especialitzada.

L’organització ha arribat a un acord amb l’asseguradora Berkley per oferir als MIR una pòlissa gratuïta amb totes les garanties i les millors cobertures. Es tracta d’una assegurança dissenyada per a les necessitats específiques dels residents que fins i tot cobreix les reclamacions anteriors a la contractació. A més, no té cap mena de franquícia, de manera que el cost és zero sigui quin sigui l’import d’una possible sanció.

Amb la pòlissa de responsabilitat civil de MC, els residents s’estalviaran més de 1.500 euros durant els anys de residència i, el més important, amb la tranquil·litat de comptar amb un rang de cobertures que igualen o milloren les que ofereixen altres assegurances del mercat.

El sindicat ha creat el web rcpmir.cat amb la informació completa de l’assegurança, el detall de cobertures i l’accés a la contractació.

Condicions especials d’afiliació
L’afiliació a MC també compta amb condicions especials per als MIR. El primer any és gratuït i la resta d’anys de residència la quota sindical té una reducció del 50%. Així, per només 18 euros trimestrals, els residents tenen accés a tots els serveis del sindicat i a l’assegurança gratuïta de responsabilitat civil professional.