MC recorrerà la sentència del TSJC que declara nul l’acord de sortida de vaga dels facultatius de la sanitat concertada

Sentència TSJC acord concertada

Metges de Catalunya (MC) presentarà un recurs contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que ha declarat nul el pacte subscrit el passat 15 de febrer entre Metges de Catalunya (MC) i les patronals Unió Catalana d’Hospitals (UCH), Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES), pel qual es desconvocava la vaga de facultatius organitzada pel sindicat mèdic.

El tribunal considera que l’acord ha vulnerat el dret de llibertat sindical, en la seva vessant de negociació col·lectiva, de les organitzacions Comissió Obrera Nacional de Catalunya (CCOO), Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT) i Sindicat d’Infermeria (SATSE).

Amb la difusió de la sentència, MC dona compliment al mandat judicial que requeria la publicació de la condemna en aquesta pàgina web.

Així mateix, MC anuncia que, a més del recurs de cassació ordinària davant el Tribunal Suprem contra aquesta sentència, activarà els mecanismes jurídics i sindicals necessaris per seguir defensant el dret dels facultatius a aconseguir millores de les seves condicions laborals, professionals i retributives.