MC reprèn l’atenció presencial a l’afiliat en les seves oficines

Metges de Catalunya (MC) ha tornat a obrir les seves portes aquest setembre i ha recuperat l’atenció presencial a l’afiliat, després que el juliol passat acordés tancar les oficines, seguint les recomanacions especials de salut pública per prevenir el risc de transmissió del coronavirus SARS-CoV-2 i afavorir la contenció de l’expansió de la COVID-19 a la ciutat de Barcelona i a diferents municipis de l’àrea metropolitana, on s’havia registrat un augment notable del nombre de contagis.

En aquesta nova fase, el sindicat roman obert de dilluns a dijous, de 8.30 a 17.00 hores, i els divendres de 8.30 a 14.00 hores. Les persones que acudeixin a la seu de l’organització, a Barcelona, hauran de fer ús de la mascareta personal. A més, s’hauran d’aplicar gel hidroalcohòlic a les mans en l’accés i la sortida de les instal·lacions i hauran de respectar la distància mínima de seguretat.

D’acord amb l’actualització del protocol d’assistència elaborat per MC, els delegats i les delegades, així com els càrrecs institucionals que vulguin desplaçar-se fins a les oficines, ho hauran de comunicar prèviament ja sigui per telèfon (607 273 606) o correu electrònic. En aquesta comunicació, hauran d’especificar dia i franja horària d’assistència, necessitats de despatx o sala de reunions i, en aquest darrers cas, nom i cognoms de tots els assistents (aforament màxim de 10 persones, segons la sala).