MC tanca de nou les seves oficines davant el brot de coronavirus a la ciutat de Barcelona

Metges de Catalunya (MC) ha acordat aquest dissabte tornar a tancar les seves oficines seguint les mesures i recomanacions especials de salut pública aprovades en el marc del Pla territorial de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) per prevenir el risc de transmissió del coronavirus SARS-CoV-2 i afavorir la contenció de l’expansió de la COVID-19 a la ciutat de Barcelona i a diferents municipis de l’àrea metropolitana, davant el creixement sostingut del nombre de persones diagnosticades amb aquesta malaltia en les darreres setmanes.

La decisió s’ha pres amb la finalitat de reduir tant com es pugui el risc de contagi pel virus entre els professionals que puguin acudir a les instal·lacions sindicals, així com entre el mateix personal de l’organització. La mesura es mantindrà com a mínim durant les properes dues setmanes o fins que les autoritats sanitàries informin que es pot recuperar la normalitat funcional als centres de treball.

Fins aleshores, MC mantindrà l’atenció telefònica en l’horari d’estiu vigent, de 8.00 h a 14.00 h. Les persones interessades també poden contactar amb l’organització mitjançant els diferents correus electrònics institucionals o seguir l’actualitat sindical al web i a les xarxes socials.