MC tanca la renovació de càrrecs amb l’elecció de la nova direcció de l’Assemblea Territorial de Barcelona ciutat

Metges de Catalunya (MC) ha posat punt i final aquest dimarts a la renovació de càrrecs interns amb les eleccions a la nova direcció de l’Assemblea Territorial de Barcelona ciutat, on s’ha imposat la candidatura “Implicació i Transparència”, encapçalada per Nuria Rubira, com a presidenta, i Rosa Maria Alcolea, com a secretària, amb el 56,3% dels vots. Aquest ha estat el primer procés electoral del sindicat que s’ha fet mitjançant el sistema de votació electrònica.

Rubira i Alcolea han superat la candidatura “Guanya amb nosaltres”, liderada per Lluís Recasens i Maria Dolors Carrasco, que ha rebut el suport del 41,3% dels vots. El 2,4% restant han estat vots en blanc.  

D’altra banda, les votacions que també s’havien de fer aquest dimarts per elegir els representants territorials de l’àrea de Metropolitana Nord-Catalunya Central finalment no s’han dut a terme, ja que la candidatura “Defensa dels facultatius”, dirigida per Francisco Carlos Ágaton i Xavier Planell, va renunciar a presentar-se als comicis. Així, l’única llista restant “Implicació i Transparència”, formada per Santiago Barcons, com a president, i Pau Román, com a secretari, ha estat declarada guanyadora. 

La resta dels representants sindicals al territori van ser proclamats electes a mitjans de febrer, en presentar-se una única candidatura a cada demarcació.