Metges de Catalunya defensarà els drets dels dentistes d’Instituts Odontològics

Instituts Odontològics

Metges de Catalunya (MC) ha obtingut tres representants en les eleccions sindicals celebrades aquest dilluns per a la conformació del comitè d’empresa d’Instituts Odontològics (IO). És la primera vegada que una candidatura formada exclusivament per dentistes concorre a uns comicis sindicals i es tracta també dels primers delegats que obté el sindicat mèdic en una empresa privada del sector odontològic. A través de l’Agrupació de Dentistes de Catalunya (ADC) l’organització ofereix els seus serveis sindicals als odontòlegs de la sanitat pública i als que treballen en clíniques dentals privades, amb una orientació específica per a les seves necessitats i particularitats laborals.
 
L’entrada de MC al comitè d’empresa d’IO es produeix en un moment convuls després que el personal hagi denunciat endarreriments en el pagament de nòmines i quan s’ha tingut coneixement que la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la Policia Nacional està investigant els administradors de la companyia, un cop s’ha descobert que eren els mateixos que gestionaven iDental, la xarxa de clíniques acusada d’un suposat delicte d'estafa i blanqueig de capitals.
 
El sindicat oferirà el suport jurídic que requereixin els dentistes d’IO per defensar els seus drets laborals i la seva professionalitat.