Metges de Catalunya llança una pàgina web per a compartir informació relacionada amb la vaga facultativa

Una metgessa amb un ordinador amb la web de la vaga de MC

Metges de Catalunya (MC) estrena una pàgina web creada exclusivament per a compartir totes les novetats relacionades amb el nou cicle de mobilitzacions que el sindicat va anunciar a finals del passat mes de novembre per a denunciar la degradació del sistema de salut i reclamar millores laborals i professionals per al col·lectiu. Aquest començarà amb dues jornades de vaga els dies 25 i 26 de gener –dimecres i dijous vinent–, per als quals l’organització està preparant dues grans manifestacions a Barcelona. 

A través de l’apartat Notícies del lloc web vagamc.cat, el sindicat mèdic posa a disposició dels professionals facultatius i de la ciutadania tota la informació i l’última hora de la vaga, així com els motius pels quals ha sigut convocada. 

D’altra banda, la pàgina web també disposa de les seccions Agenda, on s’aniran compartint els esdeveniments previstos; Descàrregues, on es poden veure i descarregar tots els documents informatius per als delegats sindicals, usuaris i personal mèdic; i Vídeos, amb tots els continguts audiovisuals sobre la vaga. 

Així doncs, amb aquest web, MC busca mantenir a la població informada sobre la “situació límit” en què es troba el sistema sanitari públic català i encoratjar a tothom a sortir als carrers els dies 25 i 26 de gener per a fer sentir les seves veus més fortes que mai. “Ha arribat el moment de dir prou i exigir una millor sanitat pública, que sigui universal, digna i de qualitat”, sosté l'organització.