Metges de Catalunya reforça el seu vincle amb els estudiants de Medicina

Graduació Medicina

Amb l’objectiu de donar a conèixer el sindicat als futurs facultatius, Metges de Catalunya (MC) ha col·laborat en l’organització de l’acte de graduació dels estudiants de Medicina de la promoció 2015-2021 de la Unitat Docent Vall d'Hebron (Universitat Autònoma de Barcelona). MC vol que els metges i metgesses novells també s’aproximin al seu sindicat de referència per oferir-los assessorament i serveis, així com per preparar-los per a l’accés a la vida laboral. Després d’aquesta primera experiència, MC incrementarà els seus vincles amb les set facultats de Medicina catalanes i amb els estudiants dels darrers cursos del grau.

La graduació dels alumnes de sisè curs de la Unitat Docent Vall d'Hebron va tenir lloc el passat dia 12 de juny al recinte modernista de Sant Pau a Barcelona. Els 98 nous metges i metgesses van estar acompanyats dels seus amics i familiars i van escoltar les paraules que els hi va dedicar el degà de la Facultat de Medicina de la UAB, Dr. Juan Morote. Els padrins de la promoció, escollits pels mateixos estudiants, van ser el Dr. Albert Selva i la Dra. Soledad Gallego, responsables de lliurar els títols i oficiar l’acte de jurament Hipocràtic dels graduats.

Els parlaments van destacar la dificultat dels estudis de Medicina i l’excel·lent formació acadèmica i humana que s’assoleix un cop finalitzada la carrera. Aquesta promoció, a més, ha estat molt especial perquè molts estudiants es van incorporar al sistema sanitari abans d’hora per fer front a la pandèmia del coronavirus.

Els joves facultatius no tenen ara gaire temps per gaudir de la finalització dels seus estudis, ja que de manera immediata s’han de començar a preparar per a l’examen MIR 2022.