El curs de perfeccionament de l'IES per a l'obtenció del títol d'especialista en MFiC es desenvoluparà segons el previst, malgrat el recurs presentat per la SEMFyC

El curs de perfeccionament per a l'obtenció del títol d'especialista en Medicina Familiar i Comunitària (MFiC), organitzat per l'Institut d'Estudis de la Salut (IES), continuarà desenvolupant-se segons el programa previst, malgrat el recurs contenciós administratiu presentat per la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (SEMFyC).

Coneixedors de la notícia i posats en contacte amb el sotsdirector de l'IES, Josep M. Martínez, i amb el president de la comissió autonòmica del curs, Amando Martín Zurro, Metges de Catalunya ha pogut confirmar que el pla formatiu es desenvoluparà amb total normalitat, tant pel que fa als terminis com a les tasques encomanades als alumnes, i que no hi haurà cap impediment per a l'obtenció del títol mitjançant aquesta via oberta l'any 1989, a través d'un decret BOE.

Fa unes setmanes, la SEMFyC va interposar un recurs contra l'anunci, en el web de l'IES, del curs de perfeccionament. El mateix dia que l'institut va rebre la notificació de la demanda, aquest va modificar el contingut del web objecte del recurs.

En els propers dies, els inscrits en el curs rebran una carta informativa de la comissió autonòmica.