Metges de Catalunya ajorna la celebració del seu centenari

Palau de la Musica

Seguint les instruccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, que davant l’epidèmia de coronavirus SARS-CoV-2 ha instat a la suspensió de congressos, seminaris, simpòsiums, jornades, cursos o qualsevol altra activitat de caràcter presencial per a professionals sanitaris, Metges de Catalunya (MC) ha decidit ajornar l’acte de celebració del centenari de l’organització que havia de tenir lloc el proper 27 de març al Palau de la Música Catalana de Barcelona.

El sindicat mèdic ha valorat la previsió d’assistència de mig miler de professionals, directius i gestors sanitaris, així com d’autoritats polítiques i de la societat civil, i ha conclòs que l’ajornament de l’acte és la mesura més prudent i responsable en l’actual situació epidèmica.

Així doncs, la jornada de commemoració del centenari de MC es trasllada al dia 16 d’octubre de 2020, en el mateix escenari del Palau de la Música. Les persones que ja s’havien inscrit a l’acte conserven la seva plaça i el sindicat els considerarà com a assistents si no manifesten el contrari.

MC desitja una ràpida recuperació a tots els afectats per coronavirus SARS-CoV-2  i reitera el seu suport i agraïment als professionals responsables de l’assistència en els centres sanitaris pel seu esforç en el tractament i la prevenció de contagis, cabdal per contenir l’expansió descontrolada del virus.