Metges de Catalunya celebra l’assoliment dels 10.000 afiliats

10 Mil Raons

Metges de Catalunya (MC) ha arribat als 10.000 afiliats, una xifra històrica que demostra la magnitud i la rellevància de l’organització en el sector sanitari català. Fundat l’any 1920, MC va ser el primer sindicat mèdic europeu i ha sobreviscut a dues dictadures i tres clausures per raons polítiques. Amb l’assoliment dels 10.000 membres, MC esdevé l’organització majoritària i més representativa per als facultatius que treballen a Catalunya, ja que el 25% del total de professionals mèdics del territori són afiliats del sindicat. Un percentatge de penetració entre el seu col·lectiu de referència que no ostenta cap altra organització sindical de l’Estat.

Per celebrar aquesta fita, MC ha llançat la campanya 10milraons.cat, una acció d’imatge i comunicació dissenyada per a les xarxes socials que posa en valor el rol de l’organització en el sistema sanitari català i presenta els serveis que ofereix als professionals facultatius.

Sota l’eslògan, "10 mil raons per fer-nos sentir", la campanya consta d’un espot i diferents continguts que el sindicat anirà compartint en els seus perfils oficials, així com d’un pòster commemoratiu.

En l’actualitat, MC és l’organització sindical majoritària en l’àmbit de l’atenció primària i la segona força en nombre de representants en el conjunt de l’Institut Català de la Salut (ICS). En el sector concertat, disposa de representants en la major part de les empreses sanitàries, presideix diversos comitès d’empresa i és un dels quatre sindicats presents en la mesa de negociació de les relacions laborals dels treballadors del Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya (SISCAT).

MC a les xarxes