Metges de Catalunya rep el suport dels usuaris de la sanitat a la vaga de facultatius d’atenció primària

Suport de la CUS a la vaga de facultatius

Metges de Catalunya (MC) compta amb el suport dels usuaris de la sanitat pública davant la convocatòria de vaga de facultatius de l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) els propers dies 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre. La presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació (CUS), Carme Sabater, s’ha reunit aquest dimecres amb el president del sindicat mèdic, Jordi Cruz, per traslladar la comprensió dels pacients a les reivindicacions del personal mèdic. 
 

Jordi Cruz i Carme Sabater

Cruz ha destacat que la majoria de les demandes dels professionals “són per a benefici dels pacients” i ha demanat que els usuaris també pressionin l’Administració per aconseguir una millora dels serveis, especialment dels temps d’espera.

Per la seva part, Carme Sabater, ha donat el “total suport” de la CUS a l’aturada de facultatius i ha assenyalat la “plena coincidència” de la denúncia de la situació de l’atenció primària que fa MC amb les queixes que rep l’entitat de la ciutadania sobre el funcionament del primer nivell assistencial.