La Fundació Metges i Broker’s 88 signen un conveni de col·laboració per millorar l’activitat professional del personal facultatiu afiliat

El president de MC, Jordi Cruz, signa el conveni amb Broker's 88

La Fundació Metges i la corredoria d’assegurances Broker’s 88 han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració que permetrà millorar l’activitat professional del personal facultatiu afiliat a Metges de Catalunya (MC). Aquest busca complementar l’oferta formativa de l’organització amb l’objectiu d’ampliar i actualitzar els coneixements mèdics dels professionals i posar-los en pràctica a l’hora d’oferir atenció sanitària a la ciutadania. 

Concretament, Broker’s 88 col·laborarà activament amb els objectius de la Fundació realitzant aportacions econòmiques periòdiques. Així, aquesta nova col·laboració incrementarà els recursos de l’entitat, contribuint en el suport i l’acompanyament als metges i metgesses afiliats durant tota la seva trajectòria professional. 

Assegurances ofertes
MC recorda que el passat mes d’abril ja va arribar a un acord a través de Broker’s 88 per oferir a tots els membres del sindicat en actiu una assegurança de responsabilitat civil (RC) gratuïta per cobrir responsabilitats per actuacions externes a l’àmbit de treball. 

Així mateix, els afiliats i afiliades disposen d’assegurances exclusives adaptades a la situació i els riscos de cada especialitat a un preu ajustat, fins a un 90% més econòmic que altres del mercat.